Патрульні розпочали весняний комісійний огляд доріг

Від сьогодні на території Львівської області працівниками відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Львівської області ДПП розпочато практичний етап весняного комісійного огляду доріг. Триватиме він до 30 квітня.
Перевірятимуть стан експлуатаційного утримання автомобільних доріг державного так і місцевого значення загального користування, вулиць населених пунктів та залізничних переїздів після зимового сезону та належної їх підготовки до експлуатації у літній період.
Враховуватимуть усе: ямковість, напливи, встановлені дорожні знаки із порушенням, люки, затерту розмітку і т.д. Усе це фіксують в актах огляду. Керівникам дорожніх та комунальних організацій патрульні видадуть приписи щодо усунення виявлених недоліків із зазначенням термінів їх усунення.
До слова, за березень цього року працівники відділу безпеки дорожнього руху склали на посадових осіб та громадян 74 адміністративні матеріали за порушення правил, норм і стандартів при утриманні автомобільних доріг і вулиць, невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху чи позначення на автомобільних дорогах і вулицях місць проведення робіт. З них — 6 адмінматеріалів на посадових осіб за невиконання приписів та вимог поліції.
На усунення недоліків, виявлених під час обстежень вулично-дорожньої мережі та залізничних переїздів у березні, видали 74 приписи та 11 вимог.
Джерело: пресслужба Патрульної поліці Львівської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *