Дрогобицька територіальна громада отримала оновлений інвестиційний паспорт

На сайті Дрогобицької міської ради з’явився відповідний модуль, де кожна людина, яка хоче інвестувати у Дрогобицьку територіальну громаду, знайде для себе вичерпну інформацію та конкретні проєкти. Окрім української також є англомовна версія.

Інвестиційний паспорт створили Управління культури та розвитку туризму, Управління інвестицій та економічного розвитку, Управління цифровізації, інформаційної політики та комунікацій, громадська організація «Новий Стебник» у межах Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» від ТОВ «СІВІТТА УКРАЇНА» та Фонду Східна Європа.

Зараз у Дрогобицьку громаду приїздить багато переселенців, релокують підприємства. Інвестиційний паспорт слугуватиме інструментом для підприємців, які хочуть відкрити, або розширити свій бізнес у нашій громаді.

Інвестиційний паспорт містить структуровану інформацію про Дрогобицьку територіальну громаду: важливі факти, кадровий й освітній потенціал, smart-спеціалізацію громади, географічне положення, структуру економіки, інвестиційні фактори, перелік інвестиційних проектів.

Сайт – за посиланням:
https://invest.drohobych-rada.gov.ua/

Дрогобич now (https://invest.drohobych-rada.gov.ua/)
Головна – Дрогобич now

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *