Проєкт «Веолобескиди» готовий на 24%

Туристична інфраструктура, яку будують завдяки реалізації проєкту «Велобескиди», готова вже на 24%. Про це повідомили у Дрогобицькій РДА.

Нагадаємо, в межах проекту довкола Борислава облаштують велодоріжки й велотраси різної складності загальною протяжністю 34,32 км та байк-парк. Для любителів скандинавської ходьби напрацюють 59,64 км пішохідних туристичних маршрутів. Тут буде оздоровча траса – теренкур, яка передбачає чергування пішохідної прогулянки із фізичними вправами.

Також на горі Цюхів Верх, що біля села Орів Трускавецької громади, збудують оглядову вежу з кутом огляду 360 градусів та краєвидами на Львів, а також Закарпатську та Івано-Франківську області.

Проєкт «ВелоБескиди» реалізується коштами Державного бюджету через субвенцію Державний фонд регіонального розвитку. Кошторисна вартість проєкту 11, 8 млн гривень.

Додамо, що на початку вересня планувалося, що роботи із реалізації «Велобескидів звершать  до 30 листопада цього року.  Які терміни поставлені перед підрядниками зараз – наразі не повідомляється.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *