Мотив вбивства Юрія Новосада – помста

Стали відомі мотиви та подробиці вбивства дрогобицького таксиста, тіло якого знайшли поблизу цвинтаря.

8 березня 63-річний мешканець Дрогобича Юрій Новосад не повернувся з роботи. Через півтори доби біля міського кладовища було знайдено машину із тілом власника усередині. Як виявилось, убивство було сплановане: убивця замовив послугу таксиста Юрія Новосада з кінцевою точкою – кладовище. Прибувши на місце, напав на водія ззаду, нанісши смертельних ударів у шию ножем.

 

Правоохоронці вияснили особу останнього пасажира: ним виявився 59-річний Богдан, що мешкав у іншій країні. У лютому він приїхав на Львівщину щоб реалізувати план помсти…

Як повідомив керівник Дрогобицького відділу поліції Іван Малиш, підозрюваний хотів помститись за смерть брата, який помер від отруєння алкоголем через Юрія Новосада (зі слів підозрюваного). З жертвою убивця навіть не був знайомий. Після розправи убивця розбив та викинув телефон жертви, скривавлену сумку та одяг. І пішов на могилу батька покласти квіти і засвітити лампадку.

 

У коментарі каналу “Свідок НТН” мати затриманого підтверджує мотив помсти. Жінка каже, що 2 роки тому її молодший син справді повернувся додому побитий таксистом Юрієм, після чого – помер. Отже, брат помстився за брата.

 

Сцена найму вбивцею таксиста була зафіксована на камері спостереження. Як повідомив керівник Дрогобицького відділу поліції Іван Малиш, встановити особу вбивці вдалося б набагато швидше, якби місто було укомплектоване камерами спостереження. Затримали підозрюваного через 9 днів після зникнення. Богдан вже зібрав рюкзак та прямував на вокзал щоб втекти за кордон.

 

Зараз підозрюваний знаходиться у СІЗО без права внесення застави.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *