Російсько-окупаційні війська вбили на Луганщині військового медика

Військовий медик, ім’я якої в офіційному зведенні наразі не називається, загинула 1 лютого поблизу селища Новотошківське Луганської області внаслідок обстрілу з боку російських гібридних сил.

За даними штабу операції Об’єднаних сил, старший бойовий медик одного з підрозділів потрапила під обстріл під час доставки медикаментів на позиції. Жінка зазнала множинних осколкових поранень, несумісних із життям, пише Громадське.

 

В той же час паблік Перший Український Жіночий Ветеранський Простір “Re:Hub”  пише:  “Глибоко сумуємо і найщиріше співчуваємо рідним, близьким, побратимам і посестрам старшого бойового медика 93 ОМБР Клавдії Ситник, яку ми сьогодні втратили у російсько-українській війні. Клавдія, доставляючи медикаменти на бойову позицію, потрапила під обстріл ворога і загинула від наскрізного уламкового поранення в грудну клітину зліва.
Спочивай із миром, посестро! У світі, де немає ворогів, поранених, війни і болю!”

 

https://www.facebook.com/UkrainianWomenVeteransHealthInitiative/photos/a.130900958310222/193903128676671/?type=3&theater

 

Додамо, що у штабі операції Об’єднаних сил зранку 1 лютого повідомили, що підтримувані Росією бойовики на Донбасі минулої доби вісім разів обстріляли позиції Збройних сил України, жоден український військовий не постраждав.

 

 

***

Ми в Телеграм  t.me/drogmedia 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *