Камери спостереження: безпека в місті та економія бюджетних коштів

Начальник поліції Борислава Олександр Закутний зізнається, що роботу поліції значно  полегшила б наявність камер спостереження: “Саме їх встановлення було моєю першочерговою пропозицією до мерії. Але у нас, як завжди, все впирається у відсутність коштів”.

Про доцільність встановлення камер у школах, закладах охорони здоров’я та інших об’єктах, що вимагають охорони, розповідає і начальник охорони Муніципальної варти міста Ігор Антоник. За його підрахунками, один об’єкт охорони потребує від 5 до 10 камер – це 15-20 тис. грн. на об’єкт. Натомість, 25 тис. грн. – ціна охорони об’єкту людьми за два місяці.

Зокрема, зараз актуальним є питання охорони колишніх приміщень ендокринології та терапії. В першу чергу, пан Ігор пропонує встановити камери на одному із цих приміщень, а спостереження вести з іншого. Тим паче, що КП «Бориславсвітло» вже погодилось встановити камери спостереження по місту безоплатно. Пропозицію встановлення камер на охоронні об’єкти та її економічне обґрунтування було донесено до очільника міста. Чекаємо рішення.

 

Юлія Гасій, Медіа Дрогобиччина №13 (27) від 03 листопада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *