За міжнародними стандартами ISO працює міська лікарня Трускавця!

Трускавецька міська лікарня отримала сертифікат ISO. Більшість стандартів ISO використовуються у багатьох країнах світу, в тому числі й в Україні. Українська національна версія стандартів називається ДСТУ ISO.

Власне ISO – це абревіатура Міжнародної організації зі стандартизації (International Organization for Standardization), котра розробляє стандарти, дотримання яких гарантує, що продукти та послуги є безпечними, надійними й якісними, а виробничі процеси побудовано на використанні максимально ефективних ресурсів із мінімальним впливом на навколишнє середовище.

Як повідомив Ігор Стасик, головний лікар міської лікарні, до отримання міжнародного сертифікату лікарня йшла понад рік. Започаткував це Андрій Кульчинський – міський голова Трускваця ще коли очолював цей заклад охорони здоров’я. «Ми пройшли не одну перевірку і отримали сертифікат ІСО на 5 років. Це дало можливість нашому медичному закладу також отримати Першу категорію. Ми працюємо за міжнародними стандартами, це важливо, особливо, в період, коли Трускавець починають відвідувати іноземні відпочивальники, які розуміють, що у нас вони можуть отримати фахову допомогу та лікування на рівні європейських країн», – додав Ігор Стасик.

Слід зазначити, що найвища категорія та міжнародний стандарт міської лікарні Трускавця є вагомим фактором у проведенні медичної реформи. І з’являється реальна можливість уникнути скорочень, зважаючи на досягнення міської лікарні та усього персоналу.

{fcomment)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *