Татамі, футболки подарували. Є надія, що і світло «проведуть»

Небайдужі люди з ВО «Свобода» Дрогобича та Стебника підтримали ГО «Спортивний клуб «Патріот»  Стебника. При чому, не словом, а ділом.

Так, нещодавно у місті калійників в межах  чудового спортивного свята, яке проводив «Патріот», спортсмени отримали цінний подарунок:  Дрогобицької міської ради Олег Хрущ посприяв у купівлі татамі (спортивні килими особливого складу) на суму 10000 гривень. Активні члени ВО «Свобода» не стали осторонь: Федір Остапенко напередодні подарував футболки, Асафат Іван, Ольга Мицак, Марія Губицька також вклали лепту для гарного проведення турніру. Депутат Дрогобицької міської ради Олена Янів, за найменшої можливості, допоможе клубу освітлити дорогу, яка пролягає до їхнього спортзалу.

Кажуть, що така турбота посприяла проведенню у місті калійників Чемпіонату Стебника з кікбоксингу – 2016, де й було вручено подарунок для спортсменів.

Стебницьку міську раду на заході представляв секретар міської ради Андрій Петруняк, депутати Стебницької міської ради.

Слід зауважити, що спортивний клуб «Патріот» дотепер діяв виключно завдяки допомозі тих, хто любить спорт, без найменшої державної підтримки, маючи понад 80 спортсменів різних вікових категорій та секцій.

«Саме такі ініціативи, на нашу думку, слід заохочувати й підтримувати. Змагання проведено якісно, а найголовніше, що задоволеними залишились винуватці свята – діти, які справді показали гарні результати та козацький запал!» – діляться враженнями спортивні меценати.

Впродовж теми

У молоді різко прогресують хвороби серця, неврози…

На сьогоднішній день у Стебнику склалась критична ситуація у сфері фізичної культури і спорту. Лише маленька частина населення залучена до цієї сфери.

«Байдужість населення до свого здоров’я величезна. У молодого покоління різко прогресують хвороби серця, неврози, артрити, сколіози, ожиріння тощо», –  зазначать в міській раді. Тому й було розроблено відповідну Програму, метою якої є сприяння зміцненню здоров’я мешканців Стебника шляхом розвитку мережі ДЮСШ, клубів, громадських організацій спортивного спрямування; створення умов для розвитку фізкультури і спорту на теренах міста, досягнення високих результатів спортсменів на змаганнях різних рівнів. Програма передбачає проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи в усіх навчальних закладах міста, місцях масово відпочинку громадян, та ін.; поліпшення матеріально-технічного, фінансового, науково-методичного, медичного, інформаційного забезпечення тощо. Фінансування Програми передбачається за рахунок коштів міського бюджету. У 2016 році на це піде 92 тисячі гривень. Її виконавцями стануть виконавчий комітет, а також ГО «Спортивний клуб «Стебник», СКК «Фаворит», ГО «Спортивний клуб «Патріот».

Зокрема, для «Патріота» будуть закуплені татамі, повідомив депутат міської ради Михайло Кішко. «А ось щодо футбольної команди «Стебник», то тут трішки складніше. Поки в органах казначейства відкриють рахунок, поки запустяться усі процедури, після яких на підтримку команди зможуть надходити кошти – мине трохи часу. А турнір вже розпочинається. Тому є також прохання до підприємців долучитися посильно до допомоги», – зазначив депутат.

МЕДІА ДРОГОБИЧЧИНА, №1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *