Дороге ЖЕО…

«На носі» 1 липня – день, коли мають зникнути «жеки», а натомість будинки мають обслуговувати ОСББ та фірми-управителі.

В той же час, у Дрогобичі ЖЕО, кажуть, працює в збиток через невідповідність тарифів, а тому його, переконують, треба рятувати. Бо його база – це база, яка дозволить підприємству й надалі надавати послуги. Тож, кажуть, аби підприємство працювало, йому варто допомогти. Спочатку планувалось виділити півмільйона гривень КП «ЖЕО» на погашення різниці в тарифах. Але півмільйона, як тепер виявилось, «жеку» замало. Відтак депутати мають розглянути рішення, згідно з яким замість півмільйона гривень на погашення різниці в тарифах, на ЖЕО слід скерувати 660 тис.грн. на поповнення статутного фонду підприємства. Власне, про це йдеться у проекті рішення «Про внесення змін до Програми соціально – економічного  та культурного розвитку міст Дрогобича та Стебника на 2016 рік»

Як пояснюється в проекті, робиться це «з метою  проведення створення умов для сталого зростання економіки на засадах ринкових механізмів  з урахуванням державних пріоритетів»

Отож, планується на найближчій сесії міськради 31 березня внести в статутний фонд КП «ЖЕО» кошти в сумі 660,0 тис. грн. Ще 200 тис.грн. планується внести в статутний фонд КП «КМГ». Найдешевшим для міського бюджету виявився місцевий водоканал: в його в статутний фонд планується переказати кошти в сумі 50,0 тис. грн

Контроль за виконанням даного рішення, вочевидь, буде покладено на постійну комісію ради з питань бюджету, планування, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р.Курчик).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *