Неприпустимий бізнес: у Модричах забили на сполох через сусіда-наркоторговця

Громада села Модричі Дрогобицького району, педагогічний колектив місцевої школи, працівники Народного дому, амбулаторії та інших установ б’ють тривогу: у селі «завівся» спритник, який реалізовує наркотичні засоби. 

Цей факт, як і загроза поширення наркоманії і злочинності неабияк лякають селян.

Стурбовані люди зі скаргою звернулися у сільську раду. Звідти ще 3 лютого відповідне звернення було скероване в поліцію, СБУ та прокуратуру. У зверненні – вимога вжити невідкладних заходів для усунення проблеми. Є прізвище та адреса «бізнесмена», справа за малим – поступити так , як гласить закон.

Натомість, до нинішнього дня в помешканні підозрюваного лише одного разу було здійснено обшук. Після цього, щоправда, кількість покупців «краму» вдень таки знизилась. Приїжджають уночі.

Наразі, поки правоохоронці «не бачать» складу злочину, у селі беруться до патрулювання місцеві мешканці та активісти. Які, водночас, таки сподіваються, що правоохоронці нарешті приступлять до виконання своїх прямих обов’язків. В іншому випадку сприйматимуть бездіяльність як покривання і потурання поширенню наркоманії, та обіцяють «власними силами» вирішити проблему. Через реалізатора-наркоділка в селі наростає соціальна напруга, дане питання уже було предметом розгляду на батьківських зборах Модрицького НВК, на виконкомі та сесії сільської ради.

М.К.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *