Навчальні заклади Дрогобицької громади повертаються до очної форми навчання

Як повідомили у відділі освіти Дрогобицької міської ради, деякі навчальні установи міста та територіальної громади починають переходити на змішану або ж очну форму навчання. Так, Дрогобицький ліцей з минулого тижня відновив очну форму навчання для старшокласників.

Раніше на очне навчання перейшли освітні установи Добрівлян, Михайлевич, Верхніх Гаїв, Унятич, Снятинки тощо.

У гімназіях та ліцеях Дрогобича практикують і змішану форму навчання: основні предмети педагоги викладають онлайн, а трудове мистецтво, співи та фізкультуру – очно. За такою формою навчання викладають в Ліцеї№2, Гімназії №10 та інших освітніх установах міста.

Наразі відділ освіти проводить опитування серед батьків, чи підтримують вони змішану форму навчання та як ставляться до відновлення очного процесу в освітніх установах міста, де це можливо. Серед внутрішньо переміщених осіб моніторять ситуацію, яка кількість дітей буде відвідувати дрогобицькі заклади навчання в новому році.

Завершення навчального року в гімназіях та ліцеях міста запланований на початок червня. Кожен заклад поінформує про закінчення освітнього року індивідуально в своїх чатах та групах.

За інформацією пресслужби Дрогобицької міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *