Не Буковель – Буковиця: гайда в Борислав на лижі!

В переддні Різдва у розпал «лижного» сезону у Бориславі сталась гарна подія – було відкрито гірськолижний спуск, назва якому «Буковиця»

Спуск близько кілометра, працюють два підйомники. Для початківців та дітей передбачена менш полога гірка.

Все необхідне спорядження можна отримати на місці, адже працює прокат, в арсеналі якого 300 пар лиж. Біля Буковиці працює буфет, є місця для відпочинку біля багаття, що мало б сподобатися відпочивальникам з дітьми. Свіже повітря, красивий ліс та гори – і все зовсім поруч!

Приємною новиною стало й  те, що ГК «Буковиця» разом з місцевою ГО «Самопоміч» організовують школу лижного для дітей, заняття в якій, обіцяють, будуть безкоштовними.

В планах інвесторів-власників: відкриття ще кількох спусків, зведення готельного комплексу, відкриття термальних джерел, також розвиток літнього туризму з риболовлею, велоспортом, їздою на квадроциклах.

Водночас, як відгукуються користувачі соцмереж, які вже побували на Буковиці, цей спуск – радше для любителів, ніж для профі. Також зазначають: оскільки Буковиця працює усього кілька днів, тут мають місце організаційні проблеми. Пишуть, що працює подекуди лише один підйомник, тому біля нього утворюються черги. А отже найкраще їхати не у вихідні та святкові дні, а у будні.

Втім, навіть попри певні незручності, які можна пояснити «промахами перших днів», кажуть, що Буковиця, яка зовсім поруч – це гарний відпочинок, і поїхати туди варто. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *