Громадських активістів Тарас Метик прирівняв до диверсійних груп

Очільник Дрогобича вважає, що у місті працюють диверсійні групи. До них в.о. міського голови прирівняв громадських активістів, які виступили проти спорудження в місті сміттєпереробного заводу – через те, що запідозрили владу і потенційних начебто інвесторів в “нечистоті намірів”.

На темі “диверсійних груп” Тарас Метик акцентував сьогодні, 6 липня. Про це інформує Відділ забезпечення діяльності виконкому.

У публікації під назвою “Очільник Дрогобича вважає, що у місті працюють диверсійні групийдеться:

«Аби звести нанівець  єврореформи у Греції вистарчило однієї російської диверсійної групи,  у Дрогобичі працює декілька диверсійних груп», – про таку спорідненість між містом України і європейською державою   сьогодні на оперативній нараді  зауважив в. о. міського голови, секретар міської ради Тарас Метик. Розкриваючи суть  порівняння, Дрогобицький очільник знову зачепив тему сміттєперебного заводу, зазначають в мерії.

«Нововолинськ насолоджується від того, що у місто завозять обладнання для технопарку, а нам німці ставлять питання «Навіщо ми починали з вами співпрацю?», – провів ще одну паралель Тарас Метик, нагадавши, що через сміттєпереробний завод  деякі громадські активісти засипали листами правоохоронні органи, тому входження інвестора у місто забуксувало.   Піднятий галас, на його переконання, основна перепона першим крокам оптимізації, яка покликана збалансувати мережі закладів з можливістю їх фінансування: «Ми утримуватимемо напівпорожні школи, напівпорожні лікарні, спромагаючись виплачувати лише зарплату».  Всі гальмівні процеси у місті Тарас Метик пояснив наближенням активної фази виборів, у якій вже почали  висвічуватися  охочі заволодіти владною булавою Дрогобича.

За інформацією Відділу забезпечення діяльності виконкому”

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *