Дітей бійця АТО, які постраждали в аварії, виписали додому. Лікування триває

Діти бійця Національної гвардії Романа Тяки, які минулого місяця на пішохідному переході  потрапили під колеса авто, вже вдома. Лікування триває.

Як розповіла мама Наталія Тяка,  минулого тижня їх виписали з лікарні. Сьогодні Дмитрику знімають гіпс. Поїхав на цю процедуру разом з батьком-воїном.

Вікторія досі приймає ліки. Деякі з них доволі дороговартісні. Найсуттєвіше б’є по кишені препарат «Сомазина». Його доведеться приймати щонайменше 3 місяці, а то й рік.

На даний момент ситуація з коштами контрольована. Як буде далі – сказати важко. Тим паче, що вже найближчими днями голова сімейства Роман Тяка знову повертається на фронт. Він несе службу у  Харківській в.ч. 3017, пройшов «гарячі» Дебальцеве, Лисичанськ та ін.

Щодо людини, яка здійснила наїзд на діточок: водію – лише 21 рік. Попереду суд. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 3 до 8 років. Сам юнак провину визнає, неодноразово з батьками провідував постраждалих дітей.

Нагадаємо, 14 травня  на виїзді з Трускавця, біля зупинки Солець, сталося жахливе ДТП: на пішохідному переході водій на швидкості збив двох дітей, які перебігали дорогу. Постраждали в цій аварії діти бійця АТО: донечка  Вікторія, учениця 4-го класу, та син Дмитро, учень 3-го класу Трускавецької ЗОШ №1. Вікторія отримала серйозні травми голови та пошкодження внутрішніх органів, у Дмитрика – травми щелепи, вибиті зуби та перелом ноги.

Дітей у важкому стані забрала швидка допомога Дрогобича. Відтак, їх було доставлено в реанімацію м.Львова.

Допомогти з реабілітацією дітей: Рахунок Приватбанку: 6762 4683 0798 9016 (Тяка Роман Дмитрович)

Контактні телефони батьків: Тяка Наталія – 066 380 82 10
Тяка Роман – 097 39 156 79

Марія Кульчицька, «ДрогМедіа»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *