До 50-ліття Героя Небесної Сотні…

28 квітня Героєві України Богданові Вайді мало б виповнитись 50 … Вже більше року минуло з часу загибелі на київському Майдані героїв Небесної Сотні, а ті трагічні та героїчні події далі перед очима…

Щоб вшанувати памʼять нашого земляка, який показав нам усім приклад жертовної та самовідданої любові до рідного
народу, та виховувати патріотизм у наших дітях на прикладі героїв Небесної Сотні, за підтримки ГО “Дрогобицький Майдан” у с. Меденичі був проведений турнір з міні-футболу на Кубок Героя України Богдана Вайди.

Участь у турнірі взяли дев’ять шкіл району. В результаті цікавої та напруженої боротьби між ними визначилась трійка переможців. Перше місце посіла команда Меденицької ЗОСШ І-ІІІ ст., друге – Снятинської, а третє – Рихтицької ЗОСШ.

Під час перемовин із представниками районного відділу освіти між нами була досягнута згода, що такий турнір в пам’ять про нашого Героя має бути традиційним, адже його приклад служитиме не одному поколінню наших дітлахів і запалюватиме у їхніх серцях отой самовідданий вогник любові до рідного народу.


P.S.  29 квітня о 12.00 на фасаді Летнянської школи відбудеться відкриття меморіальної дошки в пам’ять про Богдана Вайду. Запрошуємо всіх приїхати та вшанувати пам’ять загиблого Героя.

Прес-служба ГО “Дрогобицький Майдан”