Відкриття Парку динозаврів у Трускавці заплановане на 11 червня

Як вже повідомляла “МедіаДрогобиччина”, у Трускавці тривають роботи з монтажу «Динопарку» (Парку Динозаврів). Локація дитячого розважально-пізнавального комплексу міститься на розі вулиць Бориславська-Сагайдачного (в районі готелю «Red Stone» та колишнього ПК «Мир»).

Реалізовує проєкт Динопарку у м. Трускавці фірма «Д-Парк», яка релокувалася з тимчасово окупованого Бердянська. Як сьогодні повідомили у Трускавецькій міській раді, організація є соціально відповідальною, тож для деяких груп дітей вхід у Динопарк буде безкоштовним – це діти-сироти, діти-інваліди, учасники АТО та учасники бойових дій. Компанія вже 9 років займається розважальною діяльністю та має величезний досвід у сфері атракціонів і тематичних парків в містах Одеса, Маріуполь, Запоріжжя, Київ, Житомир, Чернігів, Бердянськ, Миколаїв, Чернівці. Відеорепортаж з реалізованого «Д-Парк» проєкту в столиці можна подивитися за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=UphyLIxSZDM

Динопарк – це тематичний парк, який має освітньо-розважальний характер. На обгородженій території розміщуються сучасні роботизовано фігури-аніматроніки динозаврів, котрі рухаються, кліпають очима, дихають та ревуть. Окрім цих експонатів у Парку Динозаврів є й інші дитячі розваги (пісочниці, гойдалки, міні-батути та інше).

Планується відкриття Парку Динозаврів у Трускавці на суботу, 11 червня.

Фото ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *