На Дрогобиччині чоловік застрелив односельчанина

У Дрогобицькому районі поліцейські затримали зловмисника за підозрою у вбивстві односельчанина. Як встановили правоохоронці, затриманий двічі вистрелив загиблому в ділянку грудей з саморобної вогнепальної зброї під час побутового конфлікту, спричинивши смертельні поранення.

Повідомлення про тіло 51-річного мешканця одного з сіл Дрогобицького району, виявлене в озері, надійшло у поліцію 19 березня. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Дрогобицького районного відділу поліції. На тілі загиблого правоохоронці виявили сліди насильницької смерті, а саме – вогнепальні поранення. Як в подальшому встановили медики, саме вони стали причиною смерті чоловіка.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Проведеними заходами правоохоронці встановили, що до вбивства причетний 44-річний односельчанин загиблого.

Того ж дня поліцейські встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Встановлено, що того дня поблизу озера між чоловіками виник побутовий конфлікт, під час якого молодший двічі вистрелив старшому в ділянку грудей з саморобної вогнепальної зброї, спричинивши смертельні поранення.

 

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

 

Поліція  Львівської області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *