У Дрогобичі за хабарництво затримано капітана патрульної поліції

СБУ викрила на хабарництві капітана патрульної поліції: обкладав даниною перевізників лісопродукції. Про це повідомили в прес-службі Служби безпеки України у Львівській області.

Служба безпеки України викрила інспектора патрульної поліції одного із відділень Дрогобицького Відділу поліції Головного управління національної поліції у Львівській області.

Встановлено, що зловмисник організував механізм систематичного вимагання і отримання хабарів із перевізників ліспродукції. У 10 тис. грн оцінив він безперешкодне транспортування лісу через територію, на якій він здійснював контроль.

Правоохоронці затримали капітана поліції, згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України, після передачі йому чергової частини неправомірної вигоди від громадянина України.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Тривають слідчі дії для встановлення і притягнення до відповідальності усіх, причетних до протиправної схеми, осіб.

Заходи із викриття протиправної діяльності проводило Управління СБУ у Львівській області спільно з Львівським Управлінням ДВБ Національної поліції України, слідчими Територіального Управління ДБР, розташованого у м. Львові за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *