Переможниця національного відбору Євробачення Аліна Паш відвідувала окупований Крим та Москву

Сьогодні в прямому ефірі Суспільного телебачення відбувся національний відбір від України на “Євробачення-2022”, переможницею  стала Alina Pash з піснею “Тіні забутих предків”. Виконавиця із Закарпаття набрала 15 балів – 8 від суддів і 7 від глядачів, випередивши на один бал гурт KALUSH, який за результатами голосування глядачів отримав найвищу кількість балів -8, але оцінка від суддів у 6 балів не дала реперам із Прикарпаття стати переможцями.

Відразу ж після оголошення результатів у соцмережах набирає обертів дискусія щодо того, чи має право представляти Україну людина, яка відвідувала окупований Крим, Москву, фотографувалася у одязі в кольорах російського прапора та ще й  писала цинічні коментарі у відповідь на зауваження підписників, мовляв і “свого не цурається і чужого навчається”???

І це в тривожний час, коли російські війська зосереджені на нашому кордоні, а тривожні новини щодо загрози повномасштабного наступу  московського окупанта на наші землі лихоманять уже не перший тиждень.

До слова, за відвідини окупованого Криму, Аліна Паш занесена у базу даних сайту Миротворець.

Окрім того, з наближенням до нацвідбору, співачка почала заперечувати факт перетину нею кордону в окупований Крим, але сама заплуталася у власній брехні, більше про це можна прочитати тут.

І заради об’єктивності: російським артистам за відвідини Криму заборонено навіть в’їзд  в Україну, а українська співачка з такими ж “здобутками” їде представляти нашу країну на європейському конкурсі?

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *