Замість Аskept – Health 24: запис до лікаря в Дрогобичі змінив платформу

Із 1 грудня Дрогобицька міська поліклініка розпочинає свою роботу на новій медичній інформаційній платформі – «Health 24». Відповідно, записатися онлайн на консультацію до сімейних медиків із початком грудня слід тільки через цю систему. Про це повідомили в Дрогобицькій міській раді з посиланням на заступницю головного лікаря з лікувальної роботи медичного закладу Лесю Остапенко.

Покрокова інструкція запису до лікарів виглядає наступним чином: слід перейти на сайт h24.ua,  далі необхідно обрати місто у пошуковому вікні.

В лівій частині екрану є розділ “Навігація” – там можна знайти потрібного лікаря, клініку, послугу або діагностичне обстеження.
В розділі “Лікарі” слід обрати спеціальність лікаря, до якого потрібно записатись на прийом.

Знайшовши потрібного лікаря слід натиснути кнопку “Записатися на прийом”, відтак обрати зручний день та час.

Опісля система запропонує увійти в обліковий запис або зареєструватися.  Тоді з’явиться вікно оформленої пацієнтом заявки запису на прийом. Слід перевірити наявність правильно введених даних та надіслати запит на оформлення талону на прийом до свого сімейного медика.

Кол-центр Дрогобицької поліклініки продовжує працювати в звичному режимі – оператори надають інформацію про графіки прийому лікарів, здійснюють запис на вакцинацію та записують на прийом до сімейних медиків тих пацієнтів, які не мають можливості зареєструватися оналайн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *