Молодь Дрогобиччини запрошують на гру «Червоні лінії»

Львівський обласний молодіжний центр в рамках проєкту “Молодь за демократію в Україні” проведе симуляційну гру «Червоні лінії» для молоді Дрогобицької, Меденицької, Трускавецької, Східницької і Бориславської ТГ. Про це повідомили у Львівській обласній раді.

Перша гра відбудеться 15 листопада об 11:00 в місті Дрогобич за адресою вул. Івана Франка 20 (Дрогобицький Народний дім імені Івана Франка).

Участь у грі може брати молодь віком від 15 до 25 років.

«Під час заходу говоритимуть про створення Молодіжних центрів у громадах, навчатимуть відстоювати свою думку та вести дискусії, визначати червоні лінії і боротись за свої інтереси. Наша симуляційна гра дозволить вам повністю зануритися в реалії вашої громади та краще зрозуміти процес прийняття рішень», – кажуть організатори.

Захід відбуватиметься з дотриманням усіх карантинних норм, тому молодим людям до 18 років потрібно мати документ, що посвідчує особу, а молоді віком 18 -25 років – сертифікат про вакцинацію, або дійсний ПЛР-тест.

Участь обов’язкова за попередньою реєстрацією https://forms.gle/J2k3xpzrLi72vYC47

Реєструйтеся швидше кількість місць обмежена!

Дедлайн: 11 листопада.

З відібраними учасниками організатори зв’яжуться до 13 листопада. З усіх питань, що стосуються заходу можна телефонувати: 0977571390 (Іван).

Проєкт реалізується Львівським обласним молодіжним центром у межах співпраці з Офісом Ради Європи в Україні в рамках проєкту “Молодь за демократію в Україні” за партнерської підтримки Дрогобицької міської ради, Трускавецької міської ради, Бориславської міської ради, Східницької селищної ради та Меденицької селищної ради.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *