Андрій Багрій із Борислава – срібний призер  Чемпіонату України!

Збірна Львівщини здобула 15 медалей на Чемпіонаті України з гирьового спорту серед ветеранів, який днями завершився в Києві.

Гідно представив Львівщину  наш земляк, бориславець Андрій Багрій, який здобув ІІ-ге місце у ривку із довільною зміною рук (категорія до 95 кг). Як розповів Андрій Багрій  у коментарі “МедіаДрогобиччині”, в такого роду змаганнях він взяв участь вперше – до цього часу він виступав у першій лізі. У 2020 році  спортсмен виборов золото на чемпіонаті першої ліги, але срібло вищої ліги цього року стало для нього приємною несподіванкою, адже в турнірі задіяні спортсмени, які претендують представляти Україну на світовій арені.

Народився і виріс Андрій Багрій в селі Залокоть Дрогобицького району, де не було не те що ДЮСШ, а гідних умов для  проведення уроків фізкультури. Зараз, окрім гирьового спорту, Андрій є наставником молодіжної футбольної  команди в Золокті “Карпати-2”,  а також думає зайнятися тренерською кар’єрою у гирьовому спорті – уже є претенденти серед підростаючого покоління, які прагнуть перейняти у нього досвід.

Вітаємо нашого земляка та бажаємо нових звитяг на спортивній ниві!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *