Зелений театр в Бориславі відновив роботу після 20-річної перерви 

Ще одна позитивна зміна в Бориславському парку культури й відпочинку – у суботу, 14 серпня, у Зеленому театрі парку відбулося дійство для молоді “Summer party”. Цей захід став своєрідним відкриттям Зеленого театру, який понад 20 років не функціонував взагалі. Про це повідомили в Бориславській міській раді

Для того, щоб театр зміг прийняти відвідувачів, було проведено ремонт підлоги та покрівлі сцени, побілено стіни та змінено проводку. А скоро над сценою з’явиться банер з айдентикою Борислава.

“Ми тут будемо проводити дискотеки, вечірки, концерти, конкурси, показ фільмів. Правда, нам ще не вистачає лавочок, але вже будемо робити в процесі. Зараз якраз проводимо тестування проектора для реалізації кінотеатру просто неба”, – розповідає директор КНП “Бориславський парк культури та відпочинку” Ігор Саган.

Минулого року проєкт «Під відкритим небом» став переможцем конкурсу Всеукраїнського громадського бюджету у Львівській області. Завдяки цьому проєкту вже майже усе літо успішно функціонує мотузковий парк. Також було закуплено проектор, екран, акустичну систему та систему радіомікрофонів для кінотеатру просто неба.

“Ми раді, що перший крок до повного відновлення Зеленого театру зроблено, — каже Ігор Саган. – А позитивні емоції молоді, які ми бачили тут у цю суботу, просто не дозволять зупинятися”.

Тож вже цього тижня, 21 серпня, о 20:00 у Зеленому театрі відбудеться дискотека для молоді “Двіж Незалежності”, а у неділю, 22 серпня, о 16:00 для найменших відвідувачів — дитяче розважальне шоу: дискотека для дітей, фейс-арт та забави з аніматорами; о 20:00 – вечір українського кіно “Зроблено в Україні”.

Фото Бориславської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *