Дрогобицьку велошколу «Медик» пропонують включити у «Велике будівництво»

Про це йшлося на нараді у Львівській ОДА з представниками установ, що претендують на включення до програми. На 2022 рік заплановано реконструювати 18 спортивних інтернатів та 100 дитячо-юнацьких спортивних шкіл у межах програми «Велике будівництво».  До цього переліку запропонували внести п’ять об‘єктів спортивної інфраструктури Львівщини, серед яких, зокрема, Дрогобицька спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з велоспорту «Медик».

У випадку відбору, приміщення Дрогобицького велошколи капітально відремонтують.

Кожен з закладів, який запропоновано внести до переліку, вже неодноразово демонстрував надзвичайно якісні результати роботи, — саме це і було серед критеріїв відбору.

До слова, тренуються дрогобицькі спортсмени, які неодноразово прославляли Україну на світовій арені, у приміщенні старої котельні, яке вже давно потребує ремонту. Історія «Медика» веде свій початок ще з 1974 року, тут виховали десятки  майстрів спорту, 6 із них були учасниками чемпіонів світу різних років, а найвідоміший вихованець школи Ярослав Попович став  Чемпіоном світу серед молоді 2001 року!  Однак, до цього часу влада не забезпечила велогонщикам належних умов.  Лише завдяки відданості справі та ентузіазму працівників, які самотужки замінили вікна, облаштували душову, замінили підлогу у спортзалі, пишуть проекти та залучають меценатів,  вдається підтримувати  це приміщення.

Фото сторінки велошколи “Медик”  у ФБ 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *