Знайдено тіло 54-річного дрогобичанина з ознаками насильницької смерті

Поліцейські розслідують обставини вбивства жителя Дрогобича. Мова йде про Романа Дідуха, 9 березня оголошеного в розшук.
За інформацією прес-служби поліції Львівської обл., тіло 54-річного чоловіка, який перебував у розшуку як безвісно зниклий, з ознаками насильницької смерті, правоохоронці виявили сьогодні, 11 березня, у райцентрі.
Зниклого розшукували від 9 березня, тому що у Дрогобицький районний відділ поліції звернулась 75-річна мешканка райцентру, яка повідомила про зникнення свого 54-річного сина.  11 березня, під час проведення відпрацювання, в саморобному наметі на вулиці Стрийській у Дрогобичі поліцейські виявили його тіло з ознаками насильницької смерті.
За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Проводиться досудове розслідування, правоохоронці вживають заходів для встановлення обставин вбивства та затримання зловмисника, причетного до скоєння кримінального правопорушення.

Правоохоронці закликають дрогобичан, які володіють будь якою інформацією щодо даного вбивства, звертатися в Дрогобицький відділ поліції.

Відомо, що загиблий працював на залізничному Депо Дрогобича і в день зникнення повертався із роботи з нічної зміни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *