У Дрогобичі знайшли вбивцю за три години після скоєння злочину

Сьогодні вночі у Дрогобичі поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства жителя Дрогобича.
Як Повідомляє прес-служба Поліції Львівської області, 24 лютого  перехожі виявили тіло чоловіка з ножовими пораненнями в області шиї та спини у подвір’ї одного з багатоквартирних будинків на вулиці  Шевченка у Дрогобичі. Повідомлення на оперативну лінію 102 надійшло о 22:15. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти, групи реагування Дрогобицького районного відділу поліції, а також оперативники управління карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини на чолі з керівником главку Олександром Шляховським.
Правоохоронці встановили особу загиблого – 48-річного жителя райцентру, який мешкав неподалік. На тілі були виявлені ножові поранення в області шиї та спини.
За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Правоохоронці протягом трьох годин встановили, що до скоєння вбивства причетний 26-річний житель Дрогобича. Він завдав загиблому кількох ударів ножем під час конфлікту.
Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.
Досудове розслідування триває, призначені експертизи, правоохоронці встановлюють усі обставини скоєння злочину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *