24 гривні за літр! У Трускавці Нафтуся може здорожчати втричі

ТОВ “Трускавецькі лікувальні води” мають намір підняти вартість Нафтусі та інших трускавецьких вод втричі. Статися це має зовсім скоро – із серпня.

Вартість Нафтусі планують підняти до 24 гривень за літр, що практично втричі вище за сьогоднішню ціну – 8, 80 грн. Повідомлення про встановлення нових цін на воду із серпня ТОВ “ТЛВ” надіслало санаторно-курортним закладам міста.

Депутати міської ради з цього приводу звернулись до Антимонопольного комітету.

 

“У четвер на сесії Трускавецької міської ради майже всі депутати підтримали звернення до Антимонопольного комітету щодо підвищення ціни на Нафтусю. А це – єдиний орган, який може сказати: це ціна коректна чи некоректна, вивчити правильність нарахування, калькуляції тарифу, – сказав в інтерв’ю радіостанції “Твоє  радіо” міський голова Трускавця Андрій Кульчинський. –  Нафтуся ніколи не була безкоштовна. Ще в радянські часи всі, хто приїздив у Трускавець – чи то в форматі путівки чи курсівки – платив за воду. Там було розщеплення ціни, і воно завжди йшло на утримання господарки бюветів. Вона тепер коштує приблизно 15 мільйонів гривень. Хтось за це має заплатити. Місто чи ті люди, які користуються цією водою? Якщо рішення Антимонопольного комітету буде позитивним стосовно ціни  Нафтусі, ніде не дінешся. Якщо АМУ відкоригує ціну, так тому й бути. Міська рада не має великих впливів на цю ситуацію.”

 

Нагадаємо, з 8 червня 2020 року у Трускавці ТзОВ “Трускавецькі лікувальні води”, яке володіє спеціальним дозволом на видобування мінеральних вод та розсолів для забезпечення потреб оздоровчих закладів курорту, запровадили оплату за вхід до центрального бювету мінеральних вод.

 

Ми в Телеграм  t.me/drogmedia 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *