У Бориславі в міському парку облаштують ще одну спортивно-відпочинкову зону

У Бориславському міському Парку культури та відпочинку облаштують  ще одну спортивно-відпочинкову зону, яка передбачає встановлення тренувальної доріжки. Розпочнуть цей процес у співпраці із Львівською міською радою за ініціативи Львівського відділення НОК України. ПРо це інформує пресслужба Бориславської міськради.

Як повідомив міський голова Борислава Ігор Яворський, попередньо проводились перемовини з керівництвом львівської мерії щодо благоустрою бориславського міського парку. В результаті Львів виявив готовність передати субвенційні кошти для реалізації проєкту.

Відповідно до задуму, у парку передбачено облаштування спортивної доріжки. Зокрема, там проводитимуться тренування вихованців секції гірськолижного спорту «Сніжинка» Бориславської ДЮСШ. Також проєктом передбачено облаштування частини пішохідної доріжки, встановлення лавок, смітників та тенісного столу, зазначається в повідомленні.

«Паркову алею, на якій буде розташована спортивна доріжка, буде названо Львівською. У такий своєрідний спосіб ми хочемо висловити вдячність місту Лева за підтримку та плідну співпрацю. Окрім цього радий повідомити, що рішення про виділення першого траншу в розмірі 500 тис. грн. вже прийнято Львівською міською радою», – зазначає міський голова.

Зазначимо, що уже завершено виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості КНП «Бориславський міський парк культури та відпочинку». Наступним кроком є її затвердження на сесії міської ради.

Фото: Макет проєкту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *