У Львові скоєно напад на Голову Львівського міського осередку Української Галицької Партії

8 лютого під час акції протесту проти розкрадання землі у місті Львові було скоєно напад на Голову Львівського міського осередку партії Ірину Бек.

На відео, яке розміщене на фейсбук сторінці Голови Політради Української Галицької Партії Ірини Моряк чітко помітно, як невідомий чоловік, у вкрай агресивній манері спілкується з мітингувальниками, використовуючи при цьому грубу ненормативну лексику. Крім того, невідомий декілька разів намагався застосувати силу проти Ірини Бек, яка фіксувала на відео його дії.

Активісти викликали поліцію, яка доправила агресивного чоловіка у Галицький райвідділ поліції міста Львова.

Нагадуємо, що небайдужі львів’яни сьогодні вийшли на акцію протесту, яка відбулась на Дорошенка, 2. Нещодавно стало відомо, що депутати міської ради віддали безкоштовно  родині Григорія Козловського землю під забудову на вулиці Дорошенка, і в результаті бюджет міста недоотримав 7 мільйонів гривень.

Григорій Козловський – депутат Львівської міської ради від БПП (зараз – Європейська Солідарність). З його ім’ям пов’язують найбільш скандальні забудови Львова.

Нещодавно Українська Галицька Партія підтримала акцію протесту у Львові, а також системно виступає проти незаконного розкрадання землі у місті Львові.

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *