“Активна Громада” розширює географію

Сьогодні, 23 грудня, представники Активної Громади Дрогобича відвідали Дублянську об’єдану територіальну громаду, що у Самбірському районі Львівської області.

У приміщенні селищної ради було презентовано “Інструментарій для громадян”.

Регіональна координаторка Олена Юркевич розповіла про діяльність ВГО “Інститут “Республіка” та Всеукраїнську ініціативу “Активна Громада”. Про те, чим саме займається “Активна Громада” у місті, чого вона досягла у співпраці з містянами і владою та про плани на прийдешній рік.

“У 2020 році плануємо співпрацю з цією ОТГ. Ті ж активносі, які матимемо у Дрогобичі – їх же проводитимо й у цій громаді.

Від себе додам, що приємно було бачити та відмітити досягнення Дублян і розуміти, що поєднання двох активностей однозначно дасть позитивний результат нашому регіону, бо небайдужих тут достатньо!”, – каже комунікаційна координаторка ВІ “Активна Громада” у Дрогобичі Світлана Клюй.

Як зазначають координаторки, у 2019 році інціатива діяла у 30-ти містах України. А з Нового року  запроцює уже в 70 містах та громадах.

“Наша стратегічна мета – до 2025 року “інфікувати” активністю та націлити на роботу задля змін 1% мешканців нашої  крани”, – підкреслила регіональна координаторка ініціативи Олена Юркевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *