Кандидатів уже шість! Серед них – чинний і попередній нардепи

Лічені дні залишаються до 25 червня – дня завершення реєстрації кандидатів в народні депутати України.

Станом на 22 червня по 121 ОВО (Дрогобич, Борислав, Трускавець, Дрогобицький район) їх зареєстровано шестеро:
Михайло Алексєєв – Правий сектор;


Назар Жолобович – самовисування; 

Роман Ілик – самовисування;


Павло Малихін – самовисування; 


Богдан Матківський – Громадянська позиція;


Дмитро Огньов – Голос.

 

Також попередньо відомо, що по округу балотуватимуться:
керівниця КП “Надра Борислава” Любов Голубіцька (від “Самопомочі”);
керівник МКП “Транс-екіпаж” Йосип Дяків (суб’єкт висування не відомий);
заступник директора з будівництва Орест Саламаха (партія “Слуга народу”)

Хто кандидуватиме від “Європейської Солідарності”?
Чи будуть по 121 округу кандидати від партій “Сила і честь”, “Батьківщина” тощо?
Наразі не відомо

 

Раніше ми пубілкуваи Програми кандидатів Михайла Алєксєєва, Назара Жолобовича, Павла Малихіна і Богдана Матківського.

Сьогодні Вашій увазі Програми Романа Ілика та Дмитра Огньова.

 

ПРОГРАМИ

Передвиборча програма кандидата у народні депутати України

по 121 одномандатному виборчому округу

ІЛИКА Романа Романовича

Іду до Верховної Ради України, аби відстоювати інтереси жителів України і Дрогобиччини зокрема.

Мої головні завдання – територіальна цілісність і безпека України, добробут і здоров’я громадян.

Жодних компромісів щодо територіальної цілісності Української держави! Сильна і професійна українська армія, партнерство зі США і країнами Європейського Союзу є для мене безальтернативними цілями зовнішньої політики. Моя мета – повноцінне членство у НАТО.

Заможна Україна, що прямуватиме до ЄС, – ось найкраща відповідь євразійству та агресору. Українська мова – важливий чинник у розвитку успішної країни, що підтримуватиме і розвиватиме національну культуру та якісну освіту. Важливо зберегти зроблене сьогодні. Ми повернемо Крим і відновимо контроль над усіма окупованими територіями на сході країни. Для цього потрібна чітка позиція української влади і довіра союзників.

Економічне зростання – запорука добробуту громадян. Економічні реформи мають забезпечити гідне життя всіх українців. Докладу зусиль, щоб позбавити Україну від олігархів і зайвих монополій. Усі підприємства, пов’язані з наданням комунальних послуг та забезпеченням життєдіяльності людей, повинна контролювати держава, що встановлюватиме оптимальні тарифи і ціни.

Найбільшою перешкодою для економічного зростання є корупція. Тому моїм пріоритетом буде прийняття Закону про жорстке покарання для корупціонерів і скасування недоторканності всіх державних чиновників. Гарантія успіху кожного з нас – некорумповані та відповідальні правоохоронні органи та суди. Наполягатиму на якісному контролі за судами та поліцією з боку громадськості.

Щаслива людина – це здорова людина. Здоров’я дає натхнення до праці, саморозвитку, розбудови сім’ї, громади і держави. Маю чітку мету – допомогти людям стати здоровішими та сильнішими. Я працюю і далі працюватиму над тим, аби повністю втілити всі заплановані перетворення в медичній галузі та зробити українську медицину максимально доступною і якісною.

Дрогобиччина – пріоритет моєї діяльності!

Дрогобиччина має стати взірцем для всієї України. Ми маємо розвинути якісну інфраструктуру, міцну економіку, нові туристичні можливості, гарантувати щоденну безпеку, надійну і сучасну модель охорони здоров’я. А також:

– оптимізувати тарифи на основні послуги;

– створити якісне сполучення між усіма містами і селами регіону;

– підтримувати молодіжні проекти, в т.ч. у кредитуванні житла, що разом із новими робочими місцями дозволить молодим людям залишатися у сім’ях, а не шукати долі за кордоном;

– сприяти середнім і малим підприємствам;

– відновити закинуті заводи, у т. ч. перетворивши їх на туристичні та соціальні об’єкти.

Дрогобиччина має унікальні туристичні можливості. Тустань – твердиня нашої незалежності; Нагуєвичі – осердя духовності України. Трускавець та Східниця – мають стати європейськими та світовими лідерами у сфері оздоровчого туризму. Один з пріоритетів – впровадження спеціальних програм розвитку цих курортів. Наше завдання – відкрити потенціал Дрогобиччини та кожного міста зокрема.

Маємо гарну нагоду швидко розвинути регіон. Знаю, нам це під силу; разом – Ми сильніші. Мені вистачить досвіду, знань і сили, повірте! Це буде наша спільна ПЕРЕМОГА!

*********************************************************************

Передвиборча програма

кандидата в народні депутати України по одномандатному округу №121

Огньова Дмитра

 ЯК ЗВУЧИТЬ УКРАЇНА?

Сильно, часом – на весь світ. Радісно, коли українці піднімаються на вершини та п’єдестали. Гордо, коли наші інновації вражають світ. Злагоджено, коли піднімаємося на протистояння з ворогом зовнішнім чи внутрішнім. Щемливо, коли пісня – про нашу історію, наших людей. Болісно, коли гучніше за інші ноти звучить війна.

Та щоразу виразніше українці чують дисгармонію. І не вірять. Не вірять владі, яка раз у раз зраджує не тільки відважні сподівання, але й прості надії. Не вірять політикам, які обіцяють “золоті гори”, будують красиві вітрини й ховають за ними свої амбіції та схеми. Не вірять напівреформам, які починаються оптимістично, але згасають до того, як їх відчує на собі кожна людина.

Людина – ось нота, якої не вистачає для справжньої гармонії в Україні. Людина, яка хоче гідного життя. Життя в безпеці, у добробуті, у вільному виборі свого шляху. Людина, яка знає, що її інтереси захищені. Людина, яка йде з високо піднятою головою, впевнено дивиться в майбутнє і знає, що під ногами – надійна твердь.

Партія «Голос» іде в політику, щоб повернути людину в центр держави. Аби перестати ділитися на лівих і правих, на націоналістів та лібералів, а об’єднатись навколо людини та її непорушної гідності. Людина, громадянин чи громадянка України – понад усе! Держава – на долоні в людини, а не людина в кулаку держави.

Для людини ми хочемо побудувати суспільство, у якому вона буде абсолютною цінністю, де пануватимуть зростання та розвиток, а не вічна боротьба з корупцією, бідністю та несправедливістю. Побудувати країну, у якій не скаржаться на теперішнє й не оплакують минуле, а планують майбутнє.

У такій країні найпочесніші професії – учитель, військовий і суддя.

Суддя силою не лише закону, а й морального авторитету триматиме фундамент рівності для всіх. Військовий захищатиме країну від зовнішніх загроз, створюючи безпечне середовище, де можна розвиватись і рости. Учитель сіятиме зерна, з яких проростатимуть лідери й інноватори, професіонали та порядні люди.

Наш округ має славну історію і колосальний потенціал, який багато років не розвивався через відсутність політичної волі до справжнього розвитку. Трускавець і Східниця – унікальні бальнеологічні курорти, які мають усі можливості стати популярними європейськими туристичними центрами; колись потужні промислові гіганти такі, як Борислав і Стебник, мають усе необхідне для відродження; старовинний величний Дрогобич, який кілька поколінь тому був центром усього регіону, також потребує уваги.

Я, кандидат у народні депутати Дмитро Огньов, впродовж усього життя був підприємцем. І знаю, як піднімати цілину. Я хочу зберегти й повернути життя найстаршій солеварні Європі, що розташована в моєму рідному Дрогобичі. Хочу привести інвесторів у кожне місто і село, які входять до округу. Маю намір зробити наш округ одним із найпотужніших гравців у садівництві й тваринництві. І знаю, як нам цього досягти разом.

Деякі виклики, як-от проблеми з екологією в окрузі, потребують комплексних заходів державного рівня, а тому, щоби впоратися з ними, наш голос має бути почутим у Києві.

Ми позбудемось того, що зараз не дає Україні розправити крила й рухатися вперед. Ми реалізуємо той потенціал України, про який лише говорили стільки років. Ми творимо справедливу, сильну й інноваційну Україну, справжнього східноєвропейського тигра.

Партія «Голос» використає мандат довіри українців для створення потужного політичного руху, налаштованого на такі зміни. Справжні зміни! Додайте ваші голоси!

ВАШ ГОЛОС ЗМІНЮЄ ВСЕ 

******************************************************************

Інформація з сайту ЦВК

 

Також читайте ПОЗАЧЕРГОВІ ВИБОРИ ДО ПАРЛАМЕНТУ: СПИСКИ І МАЖОРИТАРКА //ОНОВЛЮЄТЬСЯ//

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *