Присвоїти звання Почесного громадянина посмертно та створити Сквер // ПЕТИЦІЇ

У Трускавці триває збір під  Петицією “Про присвоєння звання “Почесний громадянин міста Трускавця” трускавчанам загиблим у війні за Незалежність на Сході України”.

Петиці. зареєстровано сьогодні, 19 червня.

“На Сході України вже шостий рік триває війна за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої Держави. Сотні тисяч кращих синів та дочок України пройшли це пекло війни, яку наші чиновники на початках назвали АТО, а пізніше перейменували в ООС, а мес-медійники її охрестили гібридною війною. 
За офіційними даними на цій війні, як на сьогоднішній день загинуло біля 2100 представників Збройних Сил України, національної Гвардії, Прикордонних військ та інших законних військових формувань України. За неофіційними даними незалежних правозахисних організацій жертв цієї війни перевищило 20 тисяч. А десятки тисяч поранених і покалічених, а сотні чи може тисячі безвісно пропавши ? 
Не стали осторонь щодо захисту України і Трускавчани. Біля 150 Трускавчан з гідністю та честю виконали свій конституційний та громадянський обов’язок щодо захисту незалежності, державного суверенітету та територіальної цілісності України. Дехто стоїть на захисті нашої Держави і до сих пір. 
Однак додому, до своїх близьких та рідних живими повернулися не всі захисники”, – йдеиться в Петиції

Автори наголошують, що троє трускавчан, на цій війні віддали найцінніше – своє життя.
Це:
Сергій Шевчук 
Ігор Дідич 
Андрій  Шіхт 

“З метою увіковічення пам’яті Трускавчан загиблих на війні за незалежність та територіальну цілісність України присвоїти Шевчуку Сергію Мирославовичу, Дідичу Ігорю Йосиповичу та Шіхт Андрію Ігоровичу звання ”Почесний громадянин міста Трускавця” (посмертно)”, – наголошується в Петиції.

Підтримуєте? Підписати можна ТУТ

Автор Петиції Микола Пилипів.

 

Також сьогодні у Трускавці було зареєстровано ще одну Петицію – “Створення скверу пам’яті загиблих трускавчан”

“Облагородити ділянку поряд Меморіалу слави по вулиці Дрогобицький, встановити Меморіальну дошку,освітлення, лавочки, привести до ладу газон та назвати сквер в честь загиблих трускавчан”, йдеться в Петиції.

Пітримуєте? Підписати можна ТУТ.

Автор Петиції Дмитро Татарін.

 

Нагадаємо, аби петиціїї були винесені на сесію міської ради – кожну з них  має підписати сто осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *