Лішнянець, який напав з ножем на поліцейського, перебуває в психлікарні

Другого жовтня близько 10.30 год дня сталась дивна подія: втікаючи від поліцейських, зловмисник  умисно завдав поліцейському Дрогобицького відділу поліції ножове поранення грудної клітки, внаслідок чого той потрапив до Дрогобицької міської лікарні №1.

За наслідком події Дрогобицькою місцевою прокуратурою 53-річному мешканцю села Лішня  повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.345 КК України (умисне заподіяння працівнику правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків), а також слідчим суддею Дрогобицького міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

На даний час фігурант перебуває на стаціонарному лікуванні у психіатричній лікарні в Миколаєві, передає Львівський портал

За вчинене йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

 

Додамо, що за неповний місяць у Дрогобичі трапилося три інциденти із застосуванням холодної зброї – ножа. Перший – за участі неповнолітнього, другий -напад на полісмена, третій – напад на ветерана АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *