Із землі на прилавок: який хліб купуємо?

Із присмаком гастрономічного скандалу – у Трускавці у хлібні кіоски буханці доправляють без дотримання санітарних норм.

Днями у курортному місті перехожі та журналісти стали очевидцями неприємного інциденту: на вулицю Стебницьку, 25 , практично навпроти торгового центру « Європа», у хлібний кіоск підвезли свіжі хлібо-булочні вироби. Усе було б нічого, як би перехожим не впала в око одна крайність – вантажник голіруч, без відповідних рукавичок, витягував із машини стелажі із хлібом та відносив їх до торгового мафу. Контакт із випічкою та руками чоловіка був більш ніж очевидним. Бути впевненим, що до цього вантажник добряче вимив руки і не чіпав ними жодних сторонніх та забруднених предметів – не можна. Та і це ще не все. Хлібину, яка впала чоловіку із стелажа на землю у сніг, вантажник спокійнісінько підняв та поставив до інших у машину. Тож у який наступний магазин чи кіоск помандрував брудний буханець сказати важко. Відтак дерев’яні стелажі з-під хлібу, спритний винахідник завантажуючи назад у машину, перед цим спокійнісінько поскладав на землю. Усе побачене не на жарт обурило перехожих та породило сотню запитання – чому пекарня ( а хліб возять із Стебника) доправляючи свіжу випічку у хлібні кіоски не дбає про дотримання працівниками елементарних санітарних норм – відповідний спецодяг для вантажників та засоби для захисту рук. В гонитві за прибутками підприємства нехтують такими важливим дрібничками, які для покупців згодом можуть вилитися у серйозні проблеми із їхнім здоров’ям.

Ірина Романова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *