Наразі без карантину

З сьомого лютого в школах ряду населених пунктах Самбірського району оголошено карантин. Впродовж 5-6 лютого явка дітей у школах складала менше 50%. Малечу “скосили” ГРВІ та інші сезонні недуги.

А як на Дрогобиччині?

Це дослідили наші журналісти.

Дрогобицький район Наразі в Дрогобицькому районі немає жодної потреби оголошувати карантин через збільшення захворюваності на ГРВІ чи низький температурний режим, – повідомив керівник відділу освіти Дрогобицької райдержадміністрації Іван Стецко. Єдина проблема, яка виникла в селах через потужні снігопади 3 і 4 лютого, – від налипання мокрого снігу зазнали пошкоджень лінії електропередач. Не всюди крізь снігові замети могли під’їхати машини, щоб відремонтувати мережу. Деякі села, зокрема Верхні та Нижні Гаї, а, значить, і школи залишалися без світла ще в понеділок, 5 лютого. Освітні заклади працювали на генераторах. Та станом на вівторок, 6 лютого, практично всі пошкодження були ліквідовані.

Дрогобич Епідемпоріг не перейдено, ситуація під контролем Трускавець Зауважено незначне зростання кількості захворювань на ГРВІ, про карантин не йдеться.

Борислав Відвідування в нормі, потреби в карантині нема, – запевняє начальник відділу освіти Бориславської міськради Елла Качмарик. Стебник У Стебнику також карантин наразі не оголошують. Головний лікар зазначає, що взагалі хворих не багато. Принаймі тих, хто все-ж-таки звернувся до лікарів.

Ірина Циган, Андрій Юркевич, Наталя Зелена, Олеся Німеровська

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *