Дрогобич коротко: водоканал знову можуть відімкнути від електроенергії

КП «Дрогобичводоканал» може залишитися без електроенергії

КП «Дрогобичводоканал» отримало чергове повідомлення від ПАТ «Львівобленерго» про відімкнення 22 лютого електроенергії.

Про це доповів на оперативній нараді у Ратуші директор водоканалу Роман Шагала. Перед ПАТ «Львівобленерго» дрогобицьке підприємство заборгувало 2 мільйони гривень. Як зазначив Роман Шагала, коштів з Трускавця, щоб частково погасити борг за електроенергію, поки що не надійшло.

Нагадаємо, приріст заборгованості ТзОВ «Трускавецький водоканал» за січень сягнув 1,4 млн грн, а загальна сума заборгованості на початку лютого становила більше ніж 6 млн грн.

КП «Дрогобичводоканал» очікувало до 9 лютого на надходження від ТзОВ «Трускавецький водоканал» мільйона гривень. Цей платіж, за висловленою раніше оцінкою Романа Шагали, мав би забезпечити стабільність ситуації з платою за електроенергію ПАТ «Львівобленерго» до 1 першого березня.

У січні КП «Дрогобичводоконал» уже потерпав через кількаденне відімкнення електроенергії. У цей час було досягнуто компромісу на рівні очільників міст. Трускавецьке керівництво обіцяло поповнити статутний фонд свого водоканалу на 1 млн грн.

Учні дрогобицьких шкіл протягом тижня здобули 33 призові місця в обласних олімпіадах

Минулий тиждень вихованці Дрогобицьких шкіл вибороли в обласних олімпіадах 33 призові місця. Такий підсумок олімпіад них досягнень підбив заступник міського голови з гуманітарних питань Олег Дукас. Зокрема, на рахунку школярів 3 перших, 10 – других та 20 третіх місць.

Лідерську позицію в рейтингу посіли учні ліцею – у них тринадцять нагород. У школярів ЗОШ №2 – вісім відзнак, гімназії – п’ять, ЗОШ №16- три, ЗОШ №1-дві. По одній нагороді здобули вихованці ЗОШ №4 та ЗОШ №10.

У Дрогобичі учасникам АТО вручили матеріальні допомоги

16 лютого Дрогобицький міський голова Тарас Кучма вручив матеріальні допомоги учасникам АТО.

 Передаючи грошові винагороди Тарас Кучма наголосив, що у середовищі тих, хто пройшов через горнило війни, панував дух взаєморозуміння, підтримки та любові. Відтак у процесі зустрічі з бійцями АТО та їхніми рідними очільник Дрогобича обговорив проблеми, які нині переживає усе українське суспільство: зневіра у доцільності жертв на Сході, часті випадки нешанобливого ставлення до атовців. Тарас Кучма закликав бійців АТО та їхні родини гуртуватися на місці в міцний осередок і спільним фронтом долати усі труднощі.

Допомогу напередодні другої річниці Майдану отримали 23 учасники АТО на загальну суму 14,5 тисяч гривень.

У Дрогобичі відбувся міжнародний дитячий турнір з міні-футболy

13-14 лютого у спортивному залі ДЮСШ імені Івана Боберського відбувся XIV міжнародний дитячий турнір з міні-футболу «Кубок Юрія Дрогобича».

Цього року, як зазначає головний спеціаліст відділу фізичної культури та спорту Ірина Криницька, після двохрічної перерви проведення турніру було відновлено. На змагання завітала команда польського міста Лєґніци . Всього у турнірі взяло участь 10 команд Дрогобича, Самбора, Стрия, Львова, Борислава і інші. За підсумками матчів у групах в матчі за 3-тє місце команда ДЮСШ Стрия з рахунком 5:2 перемогла команду ДЮСШ – 2 м. Дрогобича. У фіналі перша команда Дрогобича з рахунком 4:2 здобула перемогу над командою ДЮСШ Самбора. «Кубком надії» нагороджена команда з Лєгніци.

Переможців привітав та вручив їм нагороди секретар міської ради Олег Хрущ.

Подякув делегації з Лєґніци за багаторічну футбольної дружби міський голова Тарас Кучма. Він передав юним футболістам вітальне послання для президента Лєґніци.

Дрогобицький ЦНАП братиме участь в обласному конкурсі

Як інформував на оперативній нараді заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами виконкому Володимир Коцюба, Дрогобицький ЦНАП подаватиме заявку на участь в обласному конкурсі, адже це шанс для цієї структури отримати 2 мільйони гривень.

Як відомо, ті установи з надання адмінпослуг, яких визнають найкращими на Львівщині, отримають кошти для свого розвитку.

Троє дрогобицьких дітей-пільговиків відбули на оздоровлення у «Молоду гвардію»

Троє дітей, двоє з яких є з особливими потребами, у межах першої таборової зміни перебувають на відпочинку в Українському державному центрі «Молода гвардія». У табір діти поїхали 14 лютого і триватиме зміна 21 день.

Як інформують у відділі сім’ї, молоді та туризму Дрогобицької міської ради, у середньому щорічно у цьому таборі коштом державного бюджету поправляють своє здоров’я понад 50 дрогобицьких дітей пільгових категорій.

Засідання постійної комісії ради

У четвер 18 лютого 2016 року о 15.00 год. засідання постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку.

За інформацією Відділу забезпечення діяльності виконкому

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *