Його ім’я асоціюється з дрогобицьким АвтоМайданом

Інтернет-портал «Медіа Дрогобиччина» спільно з інформаційним партнером газетою «Вільне слово» продовжує серію публікацій, у яких розповідатимемо про нових людей – нашу чудову, патріотичну молодь.

Ми віримо, що лише молоді незіпсуті люди зможуть змінити «політичне болото» та чисте джерело державотворення.

Проект не є заангажованим політично, комерційно тощо, розповідає про персоналій, не залежно від їх політичної приналежності.

Герой №3 – Ігор Шевчик

Не знаємо як для кого, а для нас «зірка» Ігоря Шевчика засвітила під час буремних подій ЄвроМайдану. Все тому, що саме він став творцем і координатором місцевого АвтоМайдану, який проводив патріотично-мотиваційні виїзні акції, підіймав людей на боротьбу, відтак – організовував належну зустріч полеглих Героїв…

У вересні Ігорю Шевчику виповниться 37. Одружений, виховує чудову красуню-донечку.

Ігор – дрогобичанин. Закінчив ЗСШ №5. Відтак – здобуття фаху. Їх має два –  економіст та фізик-програміст

Свою суспільно-політичну діяльність розпочав у далекому 1995 році – коли йому 17 років. Вступив в молодіжну організацію партії РУХ згодом був обраний головою.

З 1996 (з повноліттям) – член партії РУХ (потім Українська Народна Партія (УНП). В 2012 році був обраний головою дрогобицького осередку УНП. Після об’єднання РУХу і УНП став першим заступником голови дрогобицького осередку РУХу.

Двічі брав участь у виборах -в 2006 балотувався за списками УНП, в 2010 балотувався по мажоритарному округу №1.

З 1997 року – учасник всіх виборчих процесів: член комісії, заступник голови комісії, відповідальний за безпеку на дільниці. В 2007 році приймав участь у виборах в Луганській обл..

Активний учасник Помаранчевої революції.

З листопада 2013 року Ігор є активним учасником «теперішніх» подій. Він – член ради ГО «Дрогобицький майдан» – координатор дрогобицького АвтоМайдану; один з ініціаторів створення групи для здійснення доставок передач в АТО; один з ініціаторів координаційної групи «Дрогобич-SOS допомога армії»; один з ініціаторів створення громадської ініціативи «Волонтер Дрогобиччини».

За волонтерську діяльність нагороджений медалями «За безкорисне служіння батьківщині» та «За активну підтримку бійців АТО».

З 2014 року – член виконкому Дрогобицької міської ради.

Трудовий шлях Ігоря Шевчика виглядає так: відділ розробки та розповсюдження рекламних продуктів банку в «Кредобанк»; керівник відділу реклами та маркетингу компанії «ТКС»; займався рекламою, розробкою web-проектів; торговий представник.

Нові, незіпсуті,справжні.

Вони хочуть змінити  країну, вони це зроблять! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *