У Трускавці ВПО створили ансамбль “Нескорені”

Внутрішньо переміщені особи поважного віку, які знайшли прихисток у Трускавцв, створили вокальний ансамбль «Нескорені». Задум втілили в життя завдяки проєкту «Дозвілевий простір» «INSPIRA» (Натхнення) в ГО «Громадський Центр «Університет Третього віку» «Джерела» за фінансової підтримки Карпатського фонду COFRA.
Збираються та співають ВПО на базі Трускавецького територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (директорка Олена Пилат). Про це інформують в Трускавецькій міській раді і додають, що це вже третій вокальний колектив, який діє на базі терцентру – інші два («Сусіди» та «Золотий вік») добре відомі у Трускавці та поза межами курорту.
Учасниками ансамблю «Нескорені» є внутрішньо переміщені особи з міст Харкова, Краматорська, Луганської, Донецької та Запорізької областей. Керівником ансамблю є Юрій Кікта (м. Трускавець). Учасники колективу проводять репетиції і готуються до свого першого концерту та сподіваються на підтримку глядачів. В репертуарі «Нескорених» – українські патріотичні та народні пісні.
Назву учасники «Нескорених» придумали самі. «Наші міста, наші будинки зруйновано, але нас не скорити! Ми співаємо, Україні перемоги бажаємо! Це нас згуртовує, піднімає духовно та психологічно», – кажуть учасники новоствореного ансамблю.

фото ТМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *