Кількість нетверезих водіїв та порушників комендантської години зростає

18 липня на щотижневій апаратній нараді в Трускавецькій міській раді заступник начальника Трускавецького відділення поліції Любомир Цісельський повідомив, що зросла кількість виявлених нетверезих водіїв. Так, впродовж минулого тижня поліціянти затримали 5 осіб, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Складено відповідні протоколи, матеріали передано до суду.

Також на нараді повідомили, що на Львівщині загалом і на Дрогобиччині зокрема зросла кількість порушників комендантської години, та нагадали, що у Верховній Раді України зареєстровано проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо запровадження адміністративної відповідальності за порушення встановлених обмежень в умовах дії воєнного стану» № 7356.

Зокрема новою ст. 210-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення комендантської години, тобто перебування у певний період доби, під час дії воєнного стану, на вулицях та в інших громадських місцях або рух транспортних засобів, без спеціально виданих перепусток або посвідчень, пропонують накладати штраф від 510 до 850 грн. Якщо людина порушить повторно, то штраф зросте Якщо комендантську годину порушує неповнолітня особа, то відповідальність за неї несуть батьки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *