Рятувальники навчали дошкільнят техніки безпеки

29 червня з вихованцями ДНЗ №4 «Сонечко» міста Трускавець рятувальники провели громадську акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”. Основною метою було ознайомлення із основами пожежної безпеки, донесення до дітей інформації про важливість дотримання правил безпеки життєдіяльності, а також ознайомлення із діяльністю пожежно-рятувальної служби.

Рятувальники звернули увагу дітей на основні правила безпечної поведінки у побуті під час користування електричними та газовими приладами, застерегли дітей від небезпечних забав із сірниками та запальничками, роз’яснили як діяти в разі виявлення або виникнення пожежі, та нагадали правила поведінки поблизу водойм.

Дітям продемонстрували пожежно-рятувальне обладнання, що є на озброєнні у місцевих вогнеборців захисні костюми, бойовий одяг та каски рятувальників. Діти мали змогу відчути себе справжніми маленькими рятівниками приміряти обладнання рятувальників, а також посидіти в пожежному автомобілі. Радості дітей не було меж, коли вони у свої руки взяли пожежний ствол та подавали воду ліквідовуючи умовну пожежу.

Дітям роздано розмальовки та інформаційно роз’яснювальні листівки на пожежну тематику. Заходом залишилися задоволені усі – як присутні, так і організатори. Адже акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» ще раз довела, рятувальники здатні не лише ліквідовувати надзвичайні події, а й дарувати гарний настрій оточуючим!

За повідомленням Дрогобицького РВ ГУ ДСНСУ у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *