Дрогобицька громада попрощалася із воїном Володимиром Німчаком

Сьогодні Дрогобиччина попрощалась із загиблим захисником України – 42-річним Володимиром Німчаком. Мешканці Дрогобицької громади вийшли віддати шану воїнові – на шляху від Дрогобича до його рідного села – Волі Якубової.

Володимир Німчак пішов добровольцем захищати Батьківщину відразу ж після початку повномасштабного вторгнення росії на українські землі, 25 лютого. Протягом трьох місяців чоловік виконував бойові завдання в одному з підрозділів Збройних Сил України. Загинув Володимир Німчак 22 травня 2022 року біля Миколаєва.

Сьогодні, 25 травня, о 10:00 год. траурна процесія з тілом загиблого Героя вирушила від лікарняного містечка, що на вулиці Шептицького. Конвої із тілом їхав вулицями Шептицького, Сагайдачного, 22 січня, через Старе Село та Залужани до батьківського села – Волі Якубової.

Чимало людей вийшли на вулиці, щоб провести захисника в останню дорогу, з належними почестями – на колінах, з лампадками та прапорами. Так конвой з домовиною доставили до батьківської хати у Волі Якубовій, де було проведено прощальну панахиду.

Протягом дня тіло воїна перебувало в домі, де попрощатись з ним могли рідні, близькі, друзі та керівництво Дрогобицької громади.

О 16:00 в церкві святого Кузьми і Дем’яна у Волі Якубовій відбувся чин похорону.

Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Інформація та фото Дрогобицької міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *