У Дрогобичі вручили ключі від квартири сім’ям двох загиблих воїнів

Минулої п’ятниці у Дрогобичі відбулося відкриття перейменованої вулиці, яка тепер носить ім’я новітнього героя Івана Дацка. Після цього міський голова вручив ключі від квартир сім’ям двох загиблих воїнів – бійців батальйону Кульчицького.

Нове житло було надане вдовам та дітям загиблих захисників Івана Дацка та Руслана Сіксоя («Ультраса»).
Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міської ради.

Відповідно до прийнятого рішення, Дрогобицькою міською радою було надано 3-кімнатну квартиру для сім’ї загиблого Івана Дацка.

Важливу роль у цій благородній справі відіграла співпраця місцевої влади та бізнесу. Після звернення міського голови, до підтримки сім’ї загиблого воїна долучився місцевий забудовник Олег Дмитрах, який виділив 2-кімнатну квартиру для сім’ї загиблого Руслана Сіксоя («Ультраса»).

Руслан Сіксой

Загиблий Руслан Сіксой «Ультрас» з 2014 року брав активну участь у російсько-українській війні, захищаючи суверенітет та територіальну цілісність Української держави. Відзначений орденом «За мужність» ІІ ступеня. Загиблий воїн родом з Харкова. Був одружений з дрогобичанкою. Без батька залишилось двоє дітей.

У день прощання з Русланом Сіксоєм «Ультрасом», надійшла сумна звістка про загибель ще одного бійця – дрогобичанина Івана Дацка.

Іван Дацко

У 2017 році Іван Дацко був засновником Муніципальної варти у Дрогобичі, згодом її очолював. Колеги та побратими Івана відгукуються про нього, як про порядного та відповідального чоловіка, який завжди був готовий прийти на допомогу іншим. Без батька залишилися двоє дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *