Задіяти кожен вільний клаптик землі – у Дрогобицькій громаді готуються до посівної

У час війни посівна кампанія – особливий виклик для всієї країни. Території, які були житницею для всієї країни, сьогодні частково окуповані бойовими діями, там землю топче ворожий чобіт російського окупанта. Відтак західні території України, зокрема Львівщина та Дрогобиччина стають територіями, на яких необхідно максимально провести посівну кампанію для того, щоб у майбутньому забезпечити продуктами харчування не лише місцеве населення, внутрішньо переміщених осіб, а й мешканців тих міст, де тривають нині агресивні воєнні дії.

У понеділок на щотижневій нараді з керівниками структурних підрозділів, комунальних підприємств міської ради та старостами, очільник громади Тарас Кучма, доручив вжити максимальних заходів з підготовки та проведення посівної кампанії у громаді. За його словами, слід раціонально задіяти кожен вільний клаптик землі. Про це повідомили в прес-службі Дрогобицької міської ради.

Фахівцям відповідних структурних підрозділів дано доручення вивчити потреби кожного фермера та аграрія. Також фермерам та аграріям донесено інформацію щодо процедури надання пального та кредитної підтримки з боку держави.

Ми усвідомлюємо наслідки війни для всієї України. Тому саме зараз ми повинні подбати не лише про мешканців нашої громади та осіб, яких ми прихистили, а й подумати про майбутнє всього українського народу, – наголосив Тарас Кучма.

Фото ілюстративне 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *