Біля Ліцею №1 облаштовують тротуар, на черзі- вулиця Сагайдачного

Із минулого тижня стартували ремонтні роботи на вулиці Сагайдачного. Як повідомив керівник «Департаменту міського господарства» Ростислав Пошивак, біля закладу освіти – Ліцею №1- ведуться інтенсивні ремонтні роботи з облаштування тротуару. Частину бруківки уже поклали. Є сподівання, що до кінця тижня відрізок дороги біля Ліцею в сторону кільця, до вулиці 22 Січня, буде завершено, – про це повідомили в Дрогобицькій міській раді.

Окрім цього, під завершення минулого року біля Ліцею №1 було проведено роботи із облаштування дренажної системи, а також системи водовідведення центральної та бокової стін навчальної установи. Оскільки через часті підтоплення в підвальних приміщеннях установи зберігалася вода та стояла сирість.

Також на паралельній вулиці до закладу освіти – Василя Стуса – тривають роботи із завершення заміни водогону. Більшу частину робіт було здійснено до зимового періоду, цьогоріч залишилося замінити 110 м водогону. Після завершення цих робіт вулицю Сагайдачного шляхоремонтниками теж буде забруковано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *