Дрогобицькому крадію з авто «світить» 6 років арешту

Три епізоди – у Дрогобичі неодноразово судимому зловмиснику поліцейські повідомили про підозру у крадіжках з авто

Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному, 35-річному мешканцю райцентру – до шести років позбавлення волі. Про це повідомили в Поліції Львівської області.

Як встановили співробітники Дрогобицького районного відділу поліції, протягом одного місяця (від середини листопада до середини грудня) 35-річний мешканець райцентру, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за крадіжки, вчинив три кримінальних правопорушення.

Так, наприкінці листопада зловмисник викрав гроші з мікроавтобуса «Фольксавген», всередині грудня – відеореєстратор та інструмент з «Сітроєна», а за кілька днів після цього – проник в салон «Ауді» та намагався викрасти навушники. Усі автомобілі були запарковані на вулицях Дрогобича та належали місцевим мешканцям.

Слідчі Дрогобицького районного відділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочинів, передбачних ч.2, ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.15-ч.3 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – до шести років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Фото ілюстративне 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *