З понеділка в школах та садочках Трускавецької і Бориславської громад потепліє

Трускавецька ТГ оприлюднила свій намір укласти договір про закупівлю газу в  «Нафтогаз Трейдинг», а у Бориславській ТГ оголосили спрощену процедуру підписання, – про це повідомили в  Управлінні гуманітарної політики Дрогобицької РДА. Очікується, що до 1 листопада у Трускавецькій та Бориславській ТГ підпишуть договір з Трейдингом і вже з цього понеділка у садках, школах та лікарнях потепліє.

Ціна газу в «Нафтогаз Трейдинг» для бюджетних організацій становить  16,55 тис. гривень за тисячу кубометрів з урахуванням ПДВ і транспортування, на противагу ринковій – 30-45 грн за кубометр газу.

Інші громади Дрогобицького району теж перебувають у процесі погодження документів з «Нафтогаз Трейдинг».

Загалом щодо ситуації з теплом у начальних закладах Дрогобицького району, то, як заначили у Дрогобицькій РДА, найкращою є ситуація у Східницькій ТГ, адже там заклади працюють на альтернативних видах опалення, тому не залежать від природного газу і мають змогу розпочати опалювальний сезон. Одна школа і садок, де системи опалення ще працюють на газі, з нового року переходять на альтернативні.

Однак, у всіх без винятку садках та школах, які з 25 жовтня не пішли на планові канікули, вживають заходів, аби у закладах було якомога тепліше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *