Обікрав щонайменше 3 магазини

У Дрогобицькому районі слідчі повідомили про підозру місцевому мешканцю, який скоїв щонайменше три крадіжки з магазинів протягом місяця.
Зловмисника, раніше судимого 47-річного мешканця міста Борислав, який перебував на іспитовому терміні, викрили дільничні офіцери поліції та працівники відділу реагування патрульної поліції Дрогобицького районного відділу поліції. Яке встановили правоохоронці під час досудового розслідування, протягом останнього місяця зловмисник скоїв три крадіжки товарів з торгівельних закладів Борислава та Дрогобича.Про це повідомили в Дрогобицькому відділі поліції.
Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *