У Доброгостові пройде фінал рибальського турніру “IRON FISH”

1-3 жовтня у селі Доброгостів Трускавецької територіальної громади відбудеться фінал Відкритого рибальського турніру «Iron Fish» з ловлі на Flat Method Feeder. Організаторами спортивної події є Максим Сальнік та телеканал «Трофей».

Турнір створено за підтримки телеканалу «Трофей» для найсильніших рибалок України, готових поборотися в найскладніших умовах риболовлі в режимі 42 годин нон-стоп. Після проходження шести відбіркових етапів на шести різних водоймах (з травня по вересень) у фінальний сьомий етап турніру пройшла 21 команда. До складу кожної команди входять два рівноправні спортсмени та координатор (з можливістю виходу на заміну). Фінальний поєдинок «Final Battle» за звання кращого рибалки відбудеться саме в Доброгостові.

Головний приз турніру «Iron Fish» – це поїздка зі знімальною групою телеканалу «Трофей» на змагання з ловлі коропа на Method та Flat Method Feeder, зйомка фільму про поїздку та показ на телеканалі «Трофей». Крім цього, переможці будуть нагороджені ексклюзивними кубками, медалями та цінними призами від спонсорів змагань.

Детальніша інформація про Сьогодні відбулося засідання робочої групи з підготовки до розгляду законопроекту про Державний бюджет України на 2022 рік за участі міністерств та відомств. Заслуховуємо відповідні пропозиції, які будемо опрацьовувати при формуванні остаточного варіанту основного фінансового документу країни на 2022 рік. за телефоном +38 (097) 431-00-00

Інформація прес-служби Трускавецької міської ради

Фото ілюстративне

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *