Трускавець відсвяткував День туризму

Для курортних міст День туризму – наче другий День міста. Адже від туриста, який їде відпочивати, оздоровлюватися, розважатися, подивляти краєвиди, пам’ятки та інші цікавинки, залежить наповнення бюджету курортних міст та  добробут мешканців.

Гучним концертом, спортивним забігом, нагородженням причетних, пізнавальною екскурсією, хорошим настроєм та прекрасною погодою запам’ятається День туриста-2021 у Трускавецькій громаді. Святкові заходи розпочалися спортивною акцією «Шаную воїнів, біжу за Героїв України!». також всі охочі мали можливість пройтися з краєзнавцем-екскурсоводом Миколою Іваником та пізнати «Сім чудес Трускавця». Кульмінацією святкувань став  концерт за участі солістів та гуртів української естради. Зокрема для глядачів виступили Софія Скибак, Ірина Приймак, Ірина Навроцька, ансамбль мандоліністів «Лісові квіти», акордеоністи-віртуози, а також відомий  реп-гурт «Kalush».

Площа Незалежності бурхливими оплесками підтримувала святковий настрій дійства, а зі сцени в черговий раз лунали слова подяки тим, хто приводить нових туристів до Трускавця і хто робить їхнє перебування тут цікавим, змістовним, приємним.

За інформацією Трускавецької міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *