14 липня в Дрогобицькій громаді оголошено Днем жалоби

Сьогодні, 12 липня, міський голова Тарас Кучма видав розпорядження про оголошення 14 липня 2021 року днем жалоби у Дрогобицькій територіальній громаді. Як ми вже повідомляли, в цей день в Дрогобичі відбудеться поховання останків 78 жертв НКВС, віднайдених на території біля меморіалу «Тюрма на Стрийській», а також виповнюється 30 років з дня поховання останків 486 замордованих жертв НКВС.

Згідно розпорядження міського голови, на знак скорботи за невинно убієнними буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, комунальних підприємств, державних підприємств, установ, організацій на території міста. Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради.

В цей день обмежується проведення розважально-концертних заходів на території міста, зокрема заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, у громадському транспорті.

Також з 12:00 до 18:00 год. на площі Ринок, вулиці Івана Мазепи та у здовж маршруту руху траурної процесії буде призупинено роботу літніх терас.

Фото Дрогобицької міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *